Årets första julklapp

troligtvis den bästa också. Visste att jag skulle få pengar från csn så jag tänkte passa på att betala alla mina äkningar så att aghade det gjort. Och vad möts jag av när jag loggar in på kontot. jo jag har 14.000. 14.000?! tänkte jag hur i helvet gick det till dågår jag in på överföringar och ser att det står 10.000 God Jul. Då är man lycklig. =) Det var typ den bästa presenten jag kunde fått. Man behöver pengar som student och å menar jag mycket pengar! Känner mig helt överlycklig jut nu! Så nu vart det att jag skulle boka en resa hem till pite men det gick såklart inte. menmen dom är telefonisterna måste väl få sova dom också :P Nu ska jag hem till Dan och hämta mina skor sen kommer jag tillbaka hem och då blir det sova och mysa med julaij :P

Hoppas julen börjar lika bra för er som för mig! =D

All my christmas joy to you boys.

*Jag vet att jag kan verka bortskämd. Men hade jag verkligen vart det hade jag inte ängnat ett blogg inlägg åt hur tacksam jag var utan ist åt hur ledsen jag var över att det bara var 10.000 och inte 25.000. =)

Julstress

I Torsdags var jag i Stockholm med min underbara Sandra. Rände runt genom hela jävla stan för att hitta den perfekta presenten till min pappa en antik militär leksaksbil han samlar nämligen på sånna. Längst bort på drottninggatan mot gamlastan har det alltid funnits en där jag vet att han själv handlar jag hamnar långt in i gamla stanpå västerlånggatan och där hittar jag en annan butik med antika leksaker men självklart så har den här butiken inge sådana.Menmen som tur var hade jag redan en julklapp till honom inte lika fab kanske men det blir nog bra.

Så klart var hav stockholmsbefolkning ute påstan och julshoppade samtidigt som oss. måste alla alltid vara ute samtidit som jag? Fast det går ju åt anda hållet okså varför mste jag alltid vra ute samtidigt som alla andra i den här stan? Varför handlar jag altid i sista minuten? Men den här gngen var det inte mitt fel. Jag kan inte rå för att man inte får ta med sig hur mycket som helst på flyget :P

Ja, sen är det ju så att jag har två småbröder också och då menar jag små den ena är fyra och den andra två. Man blir ganska trött på det här med leksaksaffärer. Har ni tänkt på hur flickavdelningen är helt rosa finns bannemig inte en pryl som inte är rosa eller lila. Sen komer man till pojkavdelningen och då är det svart och blått som gäller i stora lass. Jag blir alltid så deprimerad när jag kommer in på pojkavdelningen. Allt är i så tråkiga och dystra färger. Kunde de åtminstone inte slänga in lite ärtgrönt och ljusblått orange? Vad är det för fel på dom färgerna? Nä det är marint, grått och svart.. så tråkigt.. Inte kostigt att jag bara vill därifrån när jag ska handla presenter till barnen. Nu vat det iaf lite saker till de små monstren så full fart till kassan och väl framme vad fan händer då? Jo man får världen största jävla jätte påse. Min första tanke. Hur i Helevete ska jag få med mig den där genom folkmassan? Den är ungifär 1.20 hög 40 cm djup och 70 cm bred utan handtag!!!!! Vilket geni i världsrymden kom på att göra en påse att bära leksaker i utan handtag? Den människan an ju aldrig ha handlat julklappar till ungar iaf. Näe tantan baom kassan knyter snabbt och smidigt ihop påsen så det bildas ett litet handtag. 'Mitt problem är att trots att jag nästanär 1.70 så släpar påsfan änd i backen när jag håller i handtaget den slår mot folks ben. Jag tror att massan hatade mig denna dag. påväg hem från tåget kollapsade påsen totalt. Trött oh sliten dampade jag på skiten tog tag i ena hörnet kände mig som omten och släpade skiten läns asfalten resten av vägen hem.

En hemsk upplevelse

Over and out
Respekt to the upplevelse Sandra


Klagomål och bloggstress

Har inte uppdaterat eftersom jg inte tog med mig min dator hem och helt enkelt haft annat för mig :P Men nu vart jag på hoppad av min troligtvis enda trogna läsare min lillasyster Julia. Så för att undkomma julens klagomur så bestämde jg mig för att blogg lite om de sanaste dagarna. Blir nog blandad irritation och glädje. Enjoy.

Kväll.

Sådär nu var det viktigaste gjort. Nu ska jag bara diska packa och städa klart.. Suck Jag orkar inte meeeeeer. Menmen imorn komemr man hem ska bli såååååå skönt. :)

Vet inte om jag hinner uppdatera mer ikväll men annars skriver jag igen imorgon innan jag åker eller när jag kommer hem. Vi får se helt enkelt.. Hoppas att allt är bra med er nu. Och sov så gott! =)

Shop til u drop

Har precis varit på konsum och handlat.. Handlade åt Jesper också eftersom han är hemma och är sjuk. Så jag tvingade på honom en massa nyttiga saker som Kiwi och Apelsinjuice sånt är bra när man är sjuk har jag hört :P

Men nu blir det duschen. Tira ska badas också så hon är fin när hon kommer till Lina och David imorgon. Sen blir det middag hos Karin och efter det ska jag fika hos Jesper sen blir det städa plugga och packa. Så att jag är redo att åka imorgon! =)

Pratade precis med Dan han var hemma hos Jimmy och tittade på hans nya lägenhet vi ska dit och käka på torsdag. Grekiskkolgrill blir det. Min Favvo!!!! =) Men nu har jag lite brottom om jag ska hinna med allt. Men see ya later.

Jag säger då det

Inte fan vet dom vad dom håller på med på Swedbank iaf. När jag ringde sa han att pengarna inte skulle hinakomma tills idag.. Så nu när jag loggade in på mitt konto så hade dom kommit :S Fattar ingenting och tydligen inte han heller. Mupp.
Ligger och tittar på tv.. Ska gå till konsum med sarah om en timme och panta flaskor och handla till maten ikväll. Det blir Fläskfilé och hasselbackspotatis. Gotti :) MEnmen..  Så ska jag köpa Marshmellows.. Ska gå till Jesper och ta en fika sen innan jag går och lägger mig. Varm choklad och marshmellows blir det.. Snacka lite skit innan man åker hem.. Men Jag skriver säkert mer senare..

Hope you love it

honung?

Sitter och pratar med Jesper på msn. Han är sjuk. Så nu ska han dricka varm oboy med honung?! Hur äckligt låter inte det? Han säger att det är fantastiskt gott. Jag tror honom inte. Någon som har provat eller vill prova åt mig? Måste ha någon med god smak som avgör det här. För tyvär BJ Om CoockieDough är din BJfavvo när du provat min favvos så har man ingen smak ;)


Peace out!


Film

Nu kommer det en liten fim här igen om studentlivet i Piteå är några killar på skolan som gjort den. Den är lite rolig så nu blandar jag humor och studentliv YES!!



Respect to the man in the icecreamvan over and out!

Klassificering

Jaha.. Nån har på bloggkoll.se  definerat min blogg som humor? Hrm.. Jag tycker inte jag är direkt humoristisk menmen.. Tycker nu folk att jag är rolig så kul för dom =) I för sig har jag en massa gamla inlägg som kanske är lite roliga.. Bara att läsa i arkivet.. Menmen.. Gillar inte det där med klassificering egentligen.. För från början skulle ju den här bloggen handla om livet som student och det gör den väl till viss del med alla små vardagsproblem man stötter på så som tvättmaskins incidenten igår t.ex. Men jag evt inte riktigt hur man ska klassificera min blogg. Det är helt enkelt bara jag =) Men jagär bra som jag är :P Det är väl i oxh för sig alla =) På sitt sätt :P

Har Tira på magen just nu hon ligger här och myser med mig =) I love it! :P
Men imorgon åker hon hem till Lina kommer sakna henne men jag åker ju såklart dit och hälsar på henne =)
Så får hon träffa sin mamma och pappa också =) Jag evt dessutom att Lina har saknat henne.

Nu är det spikat och klart storstan med SAndra på torsdag om banken fört över pengar då vill säga!




Daaaaamp!

När man entligen kommer fram efter en kvart i den där jävla kön så dör ju såklart pengarna på min mobil men precis lagom innan det så hinner han gubbfan i telefon berätta för mig att dom inte kommer hinna föra över mina pengar!!!!!!!!!! Miffo jävlar!!!!!!!!! SOm tur är så har Angelica pengar så hon räddar ju definitivt min flygresa hem iaf! Så tacka gudarna för att Leka finns. Annars hade jag suttit här alldeles själv. Jag är arg och irriterad som fan!!!!! Så trampa inte på mina tår idag ett tips bara.. Nu terrar stoffe mig på msn ska väl kolla vad han vill. men..

.. See ya bitches later

Telefonköer

Hur j'ävla underhållande är det egentligen när man försöker få tag på sin bankjävel när de inte för över pengar som dom ska? Jag har nu plats 135 i kön! Hur fan kan det vara så många som ringer samtidigt som mig? Jävla fittidioter!!!!!!!!! Banken alltså jag förde över pengar från en bank till en annan i Torsdags kväll då tycker man att dom borde kommit nu! Men Icke!!!!!! Jävla cepe mongon. Dessutom kostar det ju en satans massa pengar att ringa till dom också! Grejen är att om jag inte får mina pengar innan imorgon så Kommer inte jag att kunna komma hem imorgon för då kan jag inte betala taxin eller för att få på Tira på planet vilket betyder att jag får fira jul och nyår i Piteå fan vad underhållande!!! INTE!!!!! Jag vill hem nu och det vore kul om jag slapp vara plats 65 i kön just nu och typ var framme! Kan inte alla som sitter i kön före mig få slut på sin lunchrast nu och lägga på? Jag har fan varken lust eller ork att sitta i telefon jag har bättre saker för mig typ:



Städa
tvätta
torka golv
dammsuga
diska packa osv

jag gör hellre alla dom tråkiga sakerna än att sitta i en fittig jävla telefonkö för att folk på en jävla bank inte kan göra sitt jobb! FAn min fyraåriga lillebror skulle göra det bättre!!

Usch det här väckte verkligen monstret i mig. Menmen.. Nu är jag arg.. Skriver mer sen!

Arg som ett bi


Vet ni en sak :P

Nu inatt ligger jag på plats 14 över blogg.se's mest aktiva bloggare :P I'll keep it up ;)

Sova vore bra

Jag ska upp om fem timmar.. Ligger i sängen och kollar på tv shop.. Hatar egentligen tvshop allt känns så fejk. Fejkade smajl och allt känns verkligen inövat Den är såååååååååååååå braaaaaaa jag looooooooooooovar! =) Och så världens största fejk smaj och världens mest uppenbara fejk skratt och världens mest uppenbart blekta tänder. Fantastiskt hur någon kan vilja köpa saker utav någon som är så falsk? Menmen i won't blame that's just not me. Blir nog inget öland över nyår iaf.. Men inget är klart ännu under kan ju faktiskt ske.. Menmen.. Just nu vill jag bara hem men om 28 timmar komer taxin ska bli å skönt att få komma bort här ifrån. Det ända jag kommer sakna är mina och Jespers galna Marshmellows och BJ's upptåg. Vi vet hur man roar sig så att säga.. Men det är bara för att Jesper är så glupsk :P Right BJ ;)

Usch känns så tomt i sängen men man har ju börjat vänja sig så smått. Har ju Tira här iaf.. Hon ligger och snarkar i mitt öra väldigt mysigt måste jag säga.. Men hellre det än att vara själv. Åå det ska bli så ofantligt skönt att få krypa ner i sängen bredvid dan och få en stor kram.. Bara ha någon som ligger och håller om en sådär som bara han kan.. I Can't wait. Miss you to much babe.

På torsdag ska jag vara med Sandra! =) Yeay Sandra vad säger du om en tur upp till storstan och lite julklappsshopping? :)

Saknar min älskling så mycket att det gör ont.

Dedication till Jesper för hans fina hjälp idag.



När jag kom till tvättstugan idag så trodde jag att jag fick maskin nummer ett så jag lastade in alla min grejjer och när jag skulle sätta på maskinen så funkade det inte då kom jag på att jag skulle ha maskin 2 och inte 1 så då gick det inte heller att öppna maskinen. Arg som ett bi så ringer jag till jouren som lovar att komma. Fortfarande arg ringer jag till jesper.

- Jag har låst in min tvätt i tvättmaskinen!!
- Sandra, ser du luckan som sitter längst ner på maskinen?
- Ja :S (och vad i helvete ska jag göra med den då?)
- Bänd upp den.
- Vadå bända upp? Hur fan ska jag göra det?
- Med hemma nyckeln?
- aaaa
- Mm, ser du den där grejen som hänger där?
- aa
- Dra i den.
- Ahaaaaa
- Öppnades luckan?
- Ja =)

Jesper sparade alltså mig en massa pengar idag! =) Hade inte han vetat hur man öppnade luckan så hade jag fått betala typ 3-500 kronor för att jävla jouren ska komma och öppna det åt mig för de kunde ju inte berätta på telefon hur fan man gjorde. Snikna jävlar som ska suga ut pengar ur fattiga studenter usch och fy!!!!!

Menmen ett stort tack till min käre BJ iaf för att han hjälpte mig.

Pratat med Dan jätte länge nu ikväll. Saknar honom jätte mycket men nu ses vi snart! =) Yeeey!
Får väl se vad som händer på onsdag.. Någon som vill gå ut? Nej Sandra inte du du har uppkörning dagen efter. :P

Miss my bitches see you when I get home.

Dan jag älskar dig <3

PiteParty - This is how we Party in Pite-yo

Börjar med förfest hos Veronica och Julklappsutdelning.



Hanna, Julia och Johanna från klassen



Marie, Sara W och Veronica



Erik, Sara W, Veronica, Hanna, Halva Julia från mariestad som dricker mariestads och någons armbåge



Tove, Totte, vet inte vad hon heter, Elias (tror jag), Micke och Erik



Sanna, Martin, Marie, Sara Skalman, nån, Tove och Totte



Totte och Micke kör lappleken.

Alla skriver lappar med två kroppsdelar på i det här fallet haka-innanlår.
Lappen ska därefter placeras mellan dessa två kroppsdelr på två utav deltagarna i laget.
Sen drar man en ny lapp osv. När nån av lapparna ramlar så är spelet slut då räknar man
alla lappar och så är det nästa lags tur. Good Luck!



Veronica, Skalman, Totte och Micke



Anton, Tove, Erik, Piff och det blond håret är Sanna



Ida, Elenora, och Måns



Skalman, Tove, Veronica och Sanna



Skalman, Tove, Veronica och Sanna



Magnus



Carolina aka Piff och Magnus

KÅREN
Här kommer alla härliga bilder ifrån kåren :P



Filip, Stoffe och Fredrik aka Bogar



Filip, Stoffe, tobbe?, och Bogar



Bogar, Filip, Stoffe och Filip



Så avslutar vi kvällen med en riktig mysbild på Stoffe och Tobbe(?)
Så kan det gå när de inte finns tjejer att tillgå :P

Men nu är bilderna uppe iaf =)

Jag håller på att tvätta just nu mycket underhållande :P Eller inte..
Råkade ut för ett litet missöde.. Skriver om det snart..

Imorgon håller vi våra tummar för att Sandra ska klara Teorin. Hoppas Hoppas Hoppas!!!!

Bitch is not a feature it's a way of life

Har vart i skolan och hämtat mitt kort och leg och nu ligger man här i sängen. På väg till skolan mötte jg Simon och Jesper. Stackars Jesper är jätte hes haha (skadeglad) Man hör inte ett ord av vad han säger :P Sånt tycker jag är kul :P
På torsdag ska jag träffa Sandra förhoppningsvis har hon fått sitt körkort då också hon har teori imorn och uppkörning på torsdag jag håller tummarna för dig Sandra. Men nej dags att kila till konsum och boka en tvätt tid så att man har det gjort.

Trött på det här nu.....................det är kallt som det är ändå här uppe.

Can't wait to get home to be with my bitches.

Love you bitches

Lägger in bilderna när jag kommer hem


Bajs

Enligt min plan skulle jag varit i skolan för en halv timme sen så förskjut alla mina planer med en timme och hoppas att jag hinner.. Suck så typikt mig att inte komm ifrån att sitta och facebooka när jag borde sova.

See ya later


Btw när jag tvättar sen så kommer jag lägga upp alla bilder från i helgen.. Lovae ya bye


Måndag

Usch jag hatar det där ordet måndag det är något riktigt deprimerande över det.. :/ Menmen.. Min dags planering ser ut såhär..

12.30-13.30 Soooooooooova vaknade klcokan 9 och började plugga :P
13.30 - 14.30 Gå till skolan och hämta mitt kort och mitt leg.
14.30-15.00 Konsum och handla.
15.00 - 16.30 Plugga
16.30 - 17.15 Diska
17.15 - 22.00 Små städa laga mat och pyssla allmänt
22.00 - 07.00 Tvätta.

Ganska söder stressad jag kommer att vara imorgon men då behöver jag bara packa och plocka undan det sista imorgon typ damsuga och så innan jag åker hem! =)

See ya bitches later


Lördag/Söndag

Hejsvejs.

Igår var superkul tog dock inga bilde.. :P Menmen det kommer bilder från fredagen sen iaf..Menmen.. Guitarhero hos stoffe var as nice Jag stoffe och Helena spelade och sjöng för fullt :P Efter en stund så kom även jesputten dit krypandes.. Så då var vi hela bandet :P Efter det så drog vi hem till Loffe och drack och snackade skit jag lärde dessutom Dennis dansa Jumpstyle det var riktigt kul :P Jag och Simon dividerade om gamla Scooter låtar däremot koom vi aldrig på vad låten hette usch vilka inbitna fans vi är :P Ja och så drog vi ut och lekte i snön och byggde årets första snögubbe :P Så blev det hem till simon kolla more tidningar och diskutera vilka tjejer som var snygg och inte :P Så de vart väl sängen vid 6 tiden typ.. nice som fan =) Lägger upp bilder senare.. Pluggandet kallar..

Saknar dig så in i bomben Dan men nu kommer jag hem om 3 dagar! =)=)=)=))=)==))


See ya later bitches


Lyckad kväll

Allt var super kul igår. Mycket folk och en massa roliga lekar hemma hos veronica. Blandannat lappleken :P Lägger upp bilder ikväll eller imorgon.  Sen vart det iaf kåren och partyparty. Shotade lite med stoffe och jesper det var rätt kul :P Sen glömde jag mitt kort och legg på kåren vilket inte var direkt bra. Suck så typiskt mig. Men duschen h'grar jag är bakisäcklig.. usch hatar det.. Sen blir det guitarhero hos Stoffe niiiice :P

See ya kater bitches

Fredag

Idag är det fredag här i Piteå.. Pratade Med Veronica idag det var hur länge sen som helst :P Vi ska gå ut när jag kommer hem.. Ska bli så himla kul! Saknar alla där hemma.. Så Julia jag saknar dig också! (L)

Kom precis ut ur duschen nu ska jag gå ner till konsum och handla hallon och sprite så jag kan supa til ikväll :P
Blir klassfest hemma hos Veronica och sen vidare till kåren. Kommer bli super kul! =)

Men nu börjar jag bli lite stressad så..

See ya later bitches

Designen

Den sr ut som crap i know men jag är inte klar än ochjag orkar inte fixa mer just nu... :P

See ya tomorrow bitches

Karins Carolakonsert

KArin har konsert med Carolas främling. Daniella hakar på jag peppar och några salsadansare som både i kvarterslokalen är med en liten stund också..

Ja se själv.



Sådär det var nog allt enjoy

Filmer

hittade en sida med lite hjälp så här kommer en Fim på oss när vi sitter i mitt kök och filosoferar vid typ 4 tiden på morgonen :P



Så var det med det lägger in den andra filmen sen :P

Äh piss youtube

skit samma försöker fixa filmerna i morgon så får ni se dom då och lite mer bilder från helgen i Södertälje. Åker ju snart hem igen det ska bli väldigt skönt faktiskt.. Saknar Dan som bara den.. Om ni vill kolla de andras bloggar så är lekas theheartbeatofanangel.blogg.se Sarahs blogg är justcontagious.blogg.se Så kan ni ju även läsa vad de andra tjejerna från södertälje har för sig här uppe :)

Jag har börjat följa Xena - krigarprinsessan av någon konstig anledning men jag gillar hennes stil som bara den :P Lack, läder och korsetter precis min stil ;)

Menmen klockan är mycket och egentligen ska jag gå upp om 6 timmar jobbigt det där. :P

Imorgon är det iaf klassfest hos Veronica så det blir säkert roligt.  Så blir det sista festen på Kåren för året Julparty ska bli as kul! =) Se om man kan hitta en liten billig fin klänning på stan imorgon kanske ;) Jaja, nu ska jag sluta komma på anledningar till att vara upp en liten stund till.


Titta vad jag är duktig! =) Kycklingen kryddar jag med vitlök, grillkrydda, aromat och svartpeppar supergott! =)


Jaja sov så gott nu allihopa så skriver jag mer imorn.

Sleep tight and belive I'll be dreaming of you


Känner mig jätte dum.

Helt pltösligt har jag fått en massa kommentarer det känns super kul och så uppdaterar jag inte jag är en dålig människa :P Måste bara berätta en rolig liten historia som utspelade isg imorse..

Jag står i badrummet och fixar till mig inför att gå till skolan. Tira är van vid att sitta på toalett stolen och titta på men någon troligtvis jag hade inte fällt ner locket. Tira glad i hågen tar sats stampar ifrån flyger igenom luften och PLASK! Rätt ner i toalettstolen.. Känner mig lite brutal men jag kunde inte låta bli att skratta hon såg så söt ut när hon förtvivlat försökt komma upp ur toaletten :P Så nu är hon nyduschad och luktar avocado och björnbär. mm yummie :P



Nybadad Tira :P

Tänkte försöka mig på att slänga upp en film sen vet inte riktigt hur man gör men det kommer jag nog underfund med.
Här är lite bilder från i helgen håll till godo.. =)



Jag och Jenny gjorde hallonhoror



Sarah var party :P



Jenny as cute as always



Jag och Sarah :)



Tira sov hos Daniella :P



Karin vill Pussas ;)



Daniella :P



Jenny vill också Pussas



Sarah är trött vid fem på morgonen :P

Ha det bäst nu!

mmmooooooaaaaaaaah

Helgen

Ja så var det måndag igen.. Helgen var iaf rolig orkar inte skriva i detalj nu är så mycket i skolan men behövde en liten paus från pluggandet just nu.. menmen.. Ska lägga upp en massa bilder snart också gör väl det imorgon om jag har tid..
Men ha det kanon Pöshhej


Jenny! =D

Idag kommer sa Jenny att hon komme upp imorgon! :D Gud vad jag älskar henne! (L) Det är nämligen precis vad jag behöver just nu så då kan vi ligga och mysa hela helgen PERFA!!!!!!!!! :P Saknat henne som bara den dessutom hon är en utav dom som inte ingår i min familj som jag saknar allra mest när jag är här uppe så det kommer att bli sådär flygapårosamolnfantastisktunderbartperfektjättefantastisktsuperbra när hon kommer :)

Love you Honey

Sweet sixteen

Ligger i sängen och kolla på sweet sixteen på Mtv.. Tänk när man var sexton... Saknar faktiskt den åldern.. Alla vänner man hade då och alla galna upptåg :P Våran ålandsresa när vi hade ett så litet tält så vi nästan låg på varandra :P Haha kommer aldrig glömma dom dagarna de var bland de bästa i mitt liv.. =) Känns som att man växer upp alldeles för fort nu när man flyttat hemifrån och dessutom så pass långt bort att det är svårt att få hjälp ifrån någon hemifrån.. Även om jag alltid varit "vuxen" av mig s är det fortfarande skillnad. På den tiden hade jag alltid mina föräldrar i ryggen som stod där och hjälpte en  på vägen om ngt gick snett och så hade jag mina vänner.. Mina underbara vänner... Visst jag har vänner här också.. Men på ngt sätt så är det inte samma sak.. Där tog alla hand om varandra och här känns det mer som att du måste kunna stå på helt egna ben och klara dig helt själv. Som att man håller sig mer i skuggan och inte som förut när man stod där hand i hand och höll i varandra så att man slapp ramla.. Men ramla och ställa sig upp igen, att lära sig att bara för att man faller så betyder det inte tt man sjunkar i värde utan det är snarare tvärt om.. Man växer i sig själv för att man lär sig att stå på egna ben att våga ställa sig upp igen att våga fortsätta kämpa.. Det är att bli vuxen. Att lära sig att det som inte dödar en får en att växa och bli starkare att inte låta det bryta ner en.. Det är ingen som sagt att det är lätt att vara vuxen.. men jag tror att det är svårare att ta sig dit änb att stanna där..

Over and out

Glada besked! :D

Jenny kanske kommer upp på torsdag! Då tar hon med sig Kenzo! =) Yes kommer bli så himla niiiiiiiiiice ;) Om hon får ledigt från jobbet. Hoppas, hoppas, hoppas!!!!!!!!!!!

Skulle verkligen må kanon om hon kom upp nu i helgen!!! :D

Förlorade vänner..

Det jobbigaste med att flytta såhär långt bort är att man glider ifrån de vänner man har/hade hemma... I somras var det jag Jenny och Lina som gällde och nu pratar vi nästan aldrig längre.. Jag saknar våra krog rundor och våra små fikapauser på stan.. Det är så tråkigt när sånt här händer.. Nu när jag var hemma träffade jag både Lina och Jenny.. Pratade precis med Jenny i telefon och jag saknar att gå ut och gå med henne och Kenzo och prata om allt mellan himel och jord.. Men det kanske är en del av att växa upp att man glider ifrån nåra av sina vänner vare sig man vill eller inte. Men jag vill inte glida ifrån dom jag är nog inte riktigt redo för det ännu.. Så jag hänger nog kvar ett tag till.. Just nu vill jag bara hem.. Jag evt att det är flera av mina vänner dom jag evt att jag kommer att ha kvar efter de här tre åren som behöver mig just nu.. Men Hang in there jag kommer om två veckor.. Det går fortare än vad man tror..

Pratade med Zandrii idag också, det var länge sen det med men jag kommer att träffa henne när jag kommer hem.. Zandra är också en vän jag haaft sen jag var jätte liten vi har varit tajta sen vi var 6 och det är svårt att känna att man glider ifrån sånna vänner men det är även dom man vet att man kommer att ha kvar hur länge man än är ifrån varandra..

Nu tittar jag på 2 and a half men och äter godis mamma och Carina bakat åt mig :) Så jag mår lite bättre..

Saknar er där hemma så det gör ont.. Ni vet vilka ni är..

Jaha...

Japp då var man  hemma i Pite igen då.. Men nu kommer jag ju hem om två veckor igen det ska bli riktigt skönt. Sitter och funderar på vad man ska äta idag.. Kyckling och pomme och bea kanske.. Eller så gör jag det sen och äter billys nu.. eller nudlar.. åååh nudlar det var länge sen det ska jag göra! =) SÅ blir det kyckling och det sen yesbox.! ;) DEt var iaf en jätte roliga vecka hemma.. Bilder och sånt komer nog ikväll eller imorn.. Pusspuss

RSS 2.0