Usch jag är värdelös på att uppdatera

eller ja.. jag har blivit det på senare tid iaf.. jag har fortfarande jordens strösta sömnproblem och kan inte sova förän 8 halv nio på morgonen trots att jag är jätte trött. Och ja jag stänger av tvn och datan och går och lägger mig men efter sisådär 45 minuter så blir man ganska irriterad på att inte kunna sova.

Jag har varit lite upptagen i veckan därpå den überdåliga uppdateringen.. Nå vad har jag gjort då? Jo i måndags var det lektion.. Helt okej Hansis vanliga powerpoint dock menmen man får väl stå ut vi har inte honom så ofta iaf. Sen var det lite diskussions grupper och sådär.. I tisdags var jag Sarah Karin och Leka på satn Jag köpte en ny handväska och en klänning lite nya underkläder och sådär.. eller var det förra veckan? =S Usch vad jag är lost idag.. Aja iaf shopping blev det.. Juste Jag och Sarah har påbörjat en sundare och mer hälsosam livsstil. Jag bantar inte nej. Jag äter nyttigt stor skillnad! Igår åt vi kyckling som jag kryddat! Mums. Jag är värdelös på allt i köket utom just kyckling :P till det hade vi klyftpotatis och en sås gjord på gräddfil och kryddor. As gott! Sarah är grym i köket :P

Idag gav vi oss alla på ngt nytt iaf. Nämligen sushi. Vi gjorde rullar och Sarah gjorde någon klump ;) Så vi hade sjögräs, gravad lax, räkor, wasabi, gurka och Avocado och självklart ris i våra rullar och så doppa i soya smaskens. Vet inte riktigt vad det blir för mat imorgon men det löser sig då..

Hur ser morgondagen ut då? Jo, vid 1 ska jag vara hos Sarah för då är det lunch med allihopa. Sen ska jag och Sarah handla sån där typ shake and bake bröd vi gjorde det här om natten typ igår eller ngt det är redan slut så vi behöver nytt. Efter det så blir det väl middag och sen ska vi dra ner på bio och se I taket lyser stjärnorna. Så får vi se om den är bra. När vi komemr hem ska det städas och tvättas usch vad jag känner mig vuxen när man håller på med sånt på en fredag ;)

Men på Lördag händer det grejjer. Jo minsann. Först ska jag väl fortsätta städa och äckla mig sen när det är klart då ska jag ta hand om mig själv lite tänkte jag typ ta en jätte llång dusch och smörja in mig med massa gegg och så ska jag prova vaxa benen tror jag ;) Men vid halv sex ska jag Sarah och Leka åka till Nolia för att se Shan Atci! Ska bli hur kul som helst. Ser verkligen fram emot det så biljetterna hämtade vi idag och dom är i tryggtförvar hemma hos Sarah.


Men nej nu börjar det väl bli dags att sova Tira gör det redan så det är väl dags för mig med att försöka mig på att somna igen..


Men skriver väl ett snabbt inlägg när jag vaknar sen.. See ya ;)

Kanske kommer bilder från förra helgen imorn med den som tittar får se så att säga ;)


Två låtar som snurrar i huvudet..

Borde egentligen plugga klart..
Borde egentligen sova..
Borde egentligen städa och
Borde egentligen diska..
Det är så mycket jag borde,
men jag kan inte sluta tänka på allt som hänt..
Jag kan inte sluta tänka på dig och
hur du kan få mig att inte tänka på något alls.

Saknar att bara få krama dig..

Att bara få ligga där och känna mig trygg..

Jag saknar dig och det är så tomt..

Jag vet inte vad jag ska fylla det med

Men tomt är det och låtarna och minnena ekar i huvudet..

Det jag ville säga var väl att jag saknar dig..

Det gör ont..

Jag saknar dig så att det gör ont..

Den vackraste stunden i livet var den när DU kom..





Jag kan fortfarande komma ihåg våran första kyss
Känna smaken
Känna våra läppar mot varandra
Känna hur allting bara snurrar
Men ändå står still
Jag vet inte varför det hände
Jag bryr mig inte om varför det hände
Men jag är glad att det gjorde det




Jag vet att det jag känner för dig är störe än allt annat
Vi är större än allt annat
Det är du och jag
Du och jag tillsammans är oslagbara.

Älskade Julie kom ihåg att du är Starkare än honom

Detta inlägg dedikeras till Min älckades lilla syster Julia..
Kom ihåg att vad han än gör så kan ingen ta ifrån dig den du är.
Du är Starkare än honom!




Du är så mycket starkare än honom.



Kom ihåg att jag älskar dig!

Gårdagen

Igår började med middag med jesper och sen hem till emilia där vi satt och förkrökade lite. Därefter drog vi ner på stan och till Carls Källa dvs Kalles :P så Jag satt mest med Jesper Andereas och Loffe sen kom det och gick folk hela tiden. Det jobbiga var att när vi kom ner på stan så skulle jag och stoffe ta ut pengar men självklart så fungerade inte våra kort så vi fick vallfärda eller gå på korståg som stoffe uttryckte sig för att hitta en bnkomat som fungerade. När vi väl kom till Kalles och kom frm i kön så sa vakten att jag inte skull ekomma in för att jag inte är 20 ännu men då tog jag fram mitt studentlegg och då var det bara att kliva på ibland är man glad att man pluggar :P

Aja väl inne drack jag öl jag som aldrig dricker öl :P Menmen kul var det.. ;) Sista timmen tillbringades på dansgolvet med Jesper, Andereas, Loffe, SAnna och Emelie.. DEssutom höll Jesper på att åka på stryk på toaletten efter att han hjälpt mig på dansgolvet haha. Det kom nån jäkla snubbe och bara satte in sin arm mellan mig och dom andra och drog iväg med mig då kom jesper och puttade bort honom och talade om för honom att jag minsann var där med honom och ingen annan och att han skulle låta mig vara hahaha. snubben såg lite besviken ut. Sen vart det hem till Andereas.. Jesper och Andereas käkade lite och så satt vi och pratade så kom stoffe upp en sväng och sen var det sängen =)

Idag har jag och jesper kollat topmodel och käkat Pizza Mums!!! =) Sen har jag legat och pratat med Dan och bara tagit det lugnt.. Imorgon börjar allvaret igen så det är väl dags att sova nu..


See ya tomorrow Pusspuss


Learning to fly och flygande endorfiner

Spelas flitigt i högtalarna och självklart into the great wide open. Mina absoluta favoritlåtar med Tom Petty. Men nu är jag iaf klar med arbetet. Kollade på lets dance också Var skönt att hon Linda åkte ut eller vad hon nu heter vem är det ens? Typ alla andra känner man ju igen men hon linda har jag verkligen ingen aning om vem det är.. Någon annan som har det? Nej Nu ligger jag bara och myser med Tira och väntar på att vissa personer ska höra av sig men jag tror faktiskt att jag skiter i det och går och bakar med Karin istället mycket mysigare än att sitta och vänta på människor tycker ni inte det?

Ett bra tips om ni känner er deppiga såhär i vinter mörkret det gör iaf jag jag kan få extrema ångest attacker på kvällarna och må jätte dåligt är att sätta på er favorit skiva och röjja lite i lägenheten FUCK STÖRNINGSJOUREN!!! =D Dessutom har jag en väldigt partyglad granne ja du josef. Som kan röja både i tid och otid så han klagar nog inte :P Så nu när jag fått hem mina Tom Petty skivor bröjar nog dom som går förbi 87an undra vilken tokig kärring det är som flänger runt och dansar i köket och vardagsrummet men det är bara en liten sönderdeppad jag! :P Men ibland får man vara ledsen och då åker Lars Winnerbäck och Sarah Löfgren in i skivspelaren och då ligger man i ett hörn och deppar sönder. Men det går till en viss gräns. Men får sätta stopp för sig själv sätta på lite dunkdunk och bara hoppa runt då kommer endorfinerna flygandes och så blir man på topp! DEt är kanon! Nej nu ska jag baka lite paj och kladdkaka med Karin.


Tror nog tompa får följa med hem till Karin har liksom fäst mig lite vid honom. så nu tar jag mitt pick och pack och går.


See ya later bitches


Tom Petty

Hejsan hopsan

Vaknade nyss utav att min klockan ringde suck fattar inte hur jag kan sova så hr länge.. Dessutom börjar jag bli lite stressad nu jag ska skriva en studiesammanfattning på 4 sidor som ska in idag klockan 12 senast. Självklart har jag inte börjat heller. tänkte väl att det bara skulle vara att tuta och köra sen men nu har jag totalt hjärnsläpp och det är middag ho sarah om en timme vet inte riktigt hur jag ska lösa det här men men.. Jag får pumpa Tom Petty på högsta volym så ska det nog gå bra TomPetty är riktig happymusic I love it!

Jaja hur ser helgen ut då? I kväll så är det fest tror jag.. Vet dock inte om jag ska gå måste ju som sagt plugga först hatar nämligen restuppgifter så det här ska bli klart! Sen kanske jag tar mig en sup ;) Annars är det lördag och då blir det middag med jesper. och sen så ska jag väl fesa till det lite tror jag.. Söndag ser ut att bli en skön slappar dag innan skolan drar igång igen har ju första lektionen på måndag men det ska bli rätt kul =) Hoppas bara att mina böcker kommer snart...

Nej the plugg is calling. Men jag skriver väl hur det gr för mig senare =)

Kisses

Dagen i korthet

Idag har varit hektisk.. Dagen började med att jag blev väckt av Leka för att Andra avenyn gick i repris inbitet aafan som jag är så kollade jag eftersom jag totalt missade det i tisdags. Sen var det konsum med Sarah och Karin för att handla lite inför dagens aktiviteter. Därefter traskade vi upp till skolan och jag och sarah försökte bränna ut en film men det gick åt skogen så vi försökte med en annan data innan vi ringde till jesper för att få lite hjälp ibland är det bra att känna lite tekniska människor. Men tillslut behövde vi inte honom så kännde mig lite taskig om uppehöll honom i en halvtimme när han hade annat för sig.. Iaf när vi fått ut filmen så satte vi ögonbindel på daniella och släpade iväg henne till filmsalen i skolan och burrade ner oss i skoan med allt möjligt gott och tittade på film sen bar det av hem till Karin där vi åt Fläskfilé och hasselbackspotatis och beasås. Perfekt.

Jag fick hem mina nya filmer och skivor idag. Har köpt tio filmer och fyra skivor två med Tom Petty och två med Dire Straits I Love It! =) 

Nu ligger jag och myser med Tira och kollar på tv... Jag ska väl försöka sova snart men man får väl se vad som händer. Kan iaf inte sova just nu.. Men det löser väl sig förr eller senare. Nu blir det lite tv och mys med Tira. Ses imorn! =)

Hej hopp

Hade tänkt åka iväg och åka pulka med klassen idag men jag mådde jätte illa igår kväll och imorse så kändes inte som någon toppen ide kanske. Så jag stannade hemma ist.. Ska titta på topmodell snart och sen så blir det väl plugga ska skriva min studiesamanfattning den ska ju vara inne på fredag så lika bra att bli klar. Igår var jag ed jesper och tittade på mina gayprogram som vanligt fördomsfull jag är :P Nej men hur många killar kollar på topmodell? Typ jesper. :P Aja iaf vi kollade på det och sen på filmen the Guru som är helt guld :P Vi skrattade ganska gott åt den må jag säga. Jesper hade fått en fråga iaf han och jag var tsm men så är inte fallet och så kommer aldrig att bli fallet vi trivs jätte bra med varandra som kompisar och inget annat. Jag är tillsammans med Dan och ingen annan för jag älskar honom oh ingen annan,. En tjej och En kille kan faktiskt vara bara kompisar och inget annat. Det är precis vad jag och jesper är. Bra kompisar. Så nu har vi rett ut allt det där =)


Jag saknar Dan jätte mycket när jag är här uppe och nu är det en vecka sen vi sågs.. Det känns jätte jobbigt men nu sutar han jobbet snart så då får jag prata med honom! *=)




Jag och Dan för tre år sen =)


Hoppas ni har en kanon dag


Tisdag

Imorse gick jag och leka upp och gjorde våran redovsining så vi fick godkänt =) Sen har jag bara legat hemma och sovit.. Tentafesten igår var ganska tråkig så jag och Jesper gick hem till honom och åt semlor och pratade..

Lite bilder från igår



Jesper vet hur man äter semlor :P



Jag och jesper aka Beeenie and jerry



Jesper stämmer gitarren.

Japp. menmen nu ska ja ringa till min älskling Dan o

Tentafeeeeeest!!!!!

Sådär.. Då var dagen klar. Hade redovisning imorse det bakadestårtor och flyttades stolar många skratt :P Berättar mer imorgon. Men nu kom jesper ur duschen och nu kom stoffe så nu blir det fest.. hörs seeeeeeen

Nattliga sömnproblem..

Inga norrsken ute.. Sova är inte lätt... Ligger här mycket medveten om att jag ska gå upp om tre timmar verkligen störande.. Menmen förhoppningsvis så kanske man hinner sova ett par timmar iaf tror nog att jag ska stänga ner datorn nu  jag får sova lite..

En bild på mig och min bror från närjag var hemma! =)



I love him

Måndag morgon

Det är fem grader ute och isblocken faller från taken.. Jag kan inte sova.. Tira ligger på mitt bröst jag jag saknar Dan more than ever.. Jag saknar bara att ha honom liggandes bredvid mig i sängen och sova.. Hur mycket skulle jag inte ge för det. Bara att få ha honom nära även om det inte ens är en vecka sen vi sov tillsammans senast så känns det som en evighet.. Känns så konstigt nu när han inte är nära. Pratade nyss i telefonen och han skulle precis sov och då känner jag bara det där stora tomrummet. Näe nu kan jag inte ligga hör och deppa sönder.. Vet ni vad som händer imorgon? Eller idag rättare sagt! Det är Tentafest! NIIIIICE! Så Imorn ska jag och Jesper röjja!! Lär ju säkerligen var aflera där  så det blir säkert kanon! Nu kanske man borde sova.. Jag ska gå ut och kolla efter norrsken en stund och sakna Dan sådär mycket som bara jag kan...

Hoppas ni slipper sakna någon så mycket som jag saknar min älskling just nu

Vi när vi är som lyckligast



När vi är tillsammans

Bilden är tagen 2005 e

Söndag

Vaknade vid ett för att traska upp till skolan med leka och göra det sista på arbetet som ska redovisas imorgon.. Sen gick jag till jesper och kollade på Beauty and the geek fan jag kan inte stava idag :P Så vart det lite top model repriser skönt att ha en killkompis som kan kolla på alla bögprogram med mig :P hrm.. Jesper hur ligger det till med läggningen egentligen? :p Näe nu sitter Jesper och skriker på mig för att jag bloggar och inte hjälper till med maten så jag får väl gå och göra det.. Det blir kyckling och ris tror jag.. Niiiiice :P hm.. Nu fick jag i uppdrag att lära mig att koka ris. Jag tycker inte om ris men det vet inte jesper eller så har han baar inte fattat att det är därför jag inte kan koka ris eller inte ens har ris hemma :P Herregud han sitter och beklagar sig för att han inte vet vad vi ska ha för sorts ris vilken snubbe har två olika sorters ris hemma och tycker att han saknar sorter'? Jag som trodde att det bara fanns två vanlig och jasmine :P Men han hade inte någon utav dom.

Menmen det är väl bäst att jag hjälper miffot med maten annars blir det väl äcklig Pitepizza

Slagen soldat

Jag visste att det skulle bli såhär och borde kanske förberett mig bättre. Kanske skulle gjort annorlunda.. Men trodde kanske inte att det skulle bli såhär.. Nu står jag här. En slagen soldat. Ensam på stridsfältet. Vad gör man då, när man står där ensam och vilsen. Man reser sig upp och går. Man vänder ryggen till det gamla och går.. Helt planlöst är kanske det bästa för då kanske man för första gången hittar rätt.

Jesper är min stjärna på himlen just nu.. Han är så fantastiskt oseriös som bara han kan vara. Så han vet precis hur han ska få mig att skratta vilket är kanske precis va jag behöver just nu.. Vill inte vara här.. Jag vill hem nu bums.

Men jag är starkare än DU!


Dan tack för allt stöd du är mitt allt-


Sjuklingen ventilerar

Hur kommer det sig att det alltid r helt värdelösa program på tv innan klockan 4? Jag förstår inte. Min dvd är desutom paj så jag har inget att titta på helt värdelöst.. Jag hatar sånt här och egentigen borde jag ligga och plugga..Men när man knappt har kraft att röra sig och inte känner för ngt annat än att bara fästa ögonen på tv skärmen som för övrigt bara visar skit. och jag hör till kategorin som älskar att titta på riktigt dåliga filmer när jag är sjuk som man bara kan somna till. Men nu är det bara en halvtimme kvar.

Ikväll blir det väl ngn film eller lets dance har inte riktigt bestämt mig ännu.. men jag har väl gott om tid på mi g.. Skulle i för sig vara kul att se blondinbella göra bort sig.. Nu får man väl 1000 hat majl men det skiter jag i.

Jesper är värd en stor eloge idag igen if.. Han ringde och frågade om jag vill ha något från affären nu när han var nere på stan och handlade.. så nu är han nere och handlar åt mig för att jag är sjuk =) Jätte gulligt.. :)

Men här är iaf en låt som fastnat på trumhinnan för tillfället.




Menmen nu ska jag kögga mig och försätta titta på dålig program.

Saknar Dan så att det gör ont.. Du får komma upp hit snart..
Jag älskar dig.

Kommer bilder från tiden hemma sen. orkar bara inte fixa det just nu..

Later bitches

Hemma i Pite..

Vaknade upp med 39 graders feber vilket för mig innebär att jag inte kan rör mgi så hela dagen har spenderats i sängen knarkat strepsils och Alvedon.. Blir ju inte direkt bättre ligger bara och sover.. ska försöka få i mig mat snart om ett tag måste samla styrka nog att resa på mig..

Tira ar hand om mig hon ligger på min hals 24/7 och värmer den.. Känner mig så himla hjälplös och då saknar jag dan som mest..Nån som kan ta hand om en.. käner mig s tom..

Blir nog blogg paus tills jag är frisksitter ju ändå bara och svammlar..

Kisses

RSS 2.0