Fantasilösa söndagar

Kommer egentligen inte på ngt kul att skriva om.. Jesper kommer väl hit om en timma eller ngt. Det blir fläskytterfilé med pomme och bea. Men om inte Jespe3r vill springa hinderbana för att komma in i köket så måste jag städa först. Mest plocka kläder tror till och med det ligger kläder under köksbordet.. Hur lyckas jag? Sen är det kattsand i hela lägenheten suck. Måste dammsuga och torka golven. Frigolit också Tiiiiiiiiiiira! Hon river på lite frigolit som ligger på golvet och bu är det frigolit bilder över hela golvet ni kan få se hur oskyldig hon ser ut.





Min svarta skönhet



Närbild.. Hon är bra go när hon inte ser till att det är kattsand i hela lägenheten och frigolit för den delen.

Jag har ju köpt en ny dator sitter inte på min bärbara längre utan min nya skönhet ser ut såhär:



Min fina skärm som är typ likastor som nästan tre a4 love it!

Men nej back to the cleaning..

Gårdagen

Gårdagen var minst sagt interesant. Först förfest hos Dani och Karin. Med Leka Carl Simon Andereas Anders David Angelica Malin och Josefine. Trevligt var det även om jag inte haft det trevligt tidigare på kvällen. Sen drog vi till kåren. Ovanligt dött för en löningspub måste jag säga. Synd. Så var det hem till Karin på efterfest och sen gick jag och Dani ner till Josef och pratade och rökte vattenpipa ett tag det var mysigt. Så jag och dani kom ju hem runt 8 imorse. haha. Men kul var det..

Idag har jag bara legat hemma inte orkat göra någonting eller jo jag var hos jesper ett par timmar jag behövde lite uppmuntran kände jag,, och det där med att få mig glad det är Jesper en fena på. Men iaf nu har jag bara suttit hemmma och tittat på film själv. Ganska skönt att få vara själv ibland faktiskt.

Men jag tror jag ska nörda lite. See ya

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhh

Alla jävla falska bitterfitter som bara är avundsjuka kan ta mig fan hänga sig! Jag vill inte ha ngt med er att göra! Äckliga jävla människa, hur fan kan man bete sig som du gör? Vem är det som beter sig jo det är du! Usch!

Lite pics

Fett gott med Pizza :P Kyckling Pizza som vanligt :P

Har fått klagomål på att jag aldrig lägger upp bilder så jag slänger väl upp några nu då.

Min nya outfit som jag köpte idag 30 rea på cubus är fina grejjer.



Kofta från cubus och shorts från cubus
Tycker tröjjan är hur gullig som helst.



Den här outfiten kommer kanske att användas på Valborg ;)
Men kanske blir ett vitt linne under skjortan och långa jeans men det här passar temat så bra..
Vi får se.. Blir nog det där men med ett vitt linne som sagt.
Skojrtan är från hm jag och leka ska matcha :P
Den är röd även om den ser lite ros ut på bilden



Blev en ny stor handväska idag också den föra hade jag nog eldat med eller ngt den var smält smutsig och allmänt äcklig så var dragkedjan borta också.. Men här är min nya pärla. Köpte jag på umbrella :P

Men nu ska jag vara hos Karin och Daniella på Inflyttnings tjottafräs om 25 min och jag ska duscha och fixa mitt hår för det är äckligt.. Men see ya later

LÖNING!

eller ja studielån :P

Idag har det shoppats och igår för den delen med. Igår köte jag en skjorta och idag vart det smink en väska skjorts och en kofta. Kan visa sen.. Men nu är det Pizza från hemkört hos Karin och sen vankas det fest. Men skriver efter maten lite mer. Kolla min systers blogg btw www.jejej.blogg.se översta video i det senaste inlägget så söt :P

Men nej nu är jag hungrig. See you later

Man är nörd

.. När man tycker att jorden går under för att wowservern lägger av.. Suck. Illa!
Men då kan man ju plugga ist.. Ska lägga upp lite bilder från påsken när jag är klar och jag letar fram sladden här i röran.
Men see you bitches later

Man skulle lagt sig i tid.

Sitter fortfarande och pluggar och känns som att jag inte får något gjort.. Är iaf klar med två av tre great! :P Inte så egentligen men man kunde ju kanske äh orkar inte ens skriva har egentligen inte ens tid ska gå och hänga mig under fläkten nu.

Bajsbarn

Man skulle ju gått upp i tid

Men det gick ju åt helvete som vanligt.. hrmpf.. Ska sätta mig och laga mat nu snart men först ska jag plugga lite inför imorgon.. Imorgon väntar ännu en hektisk dag men den går nog bra den med. Satt precis och pratade med Sarah i telefon. Hon befinner sig ju hemma i Slöddertälje med det fins vädret. Nog för att solen lyser utanför mitt fönster också men det är kallt och blåser storm varning. På tal om storm var det ta mig fan ´snö storm i fredags INTE okej.

Men nej nu tillbaka till pluggandet.

Catch you later

Sömnproblem och ångest

Dagen började med sömn problem.. Kunde såklart inte sova igår gick och la mig vid 12 på dagen och så upp igen halv två känns stabilt. Det vart en snabbis till konsum. Och sen hem till Marie för ett litet möte. Var hos jesper sen. Var skönt att få prata lite var så länge sen. Så satt där och pratade i någon timme. Sen skulle vi på roadtrip till Angelica och grilla. Vi vart ett tjejgäng på 8 pers hur mysigt som helst. Och sen var man hemma igen. Pratade lite med Dan och sådär försöker få upp lite slödderbor till valborg men jag får väl se hur det blir med den saken. Saknar honom så mycket för tillfällett.. :(

Som vanligt kan jag inte sova. Jag är inte ens trött.. Känner att ångest attackerna är påväg tillbaka. Jag orkar faktiskt inte en vända till. Har ingen ork i kroppen längre. Egentligen tror jag att jag skulle behöva en semester bort från allt.. Jag måste få en chans att reda ut mig själv. Det är för mycket runt omkring just nu. Jag klarar inte det här. Jag som alltid vet vad jag vill. Har plötsligt ingen aning. Jag som är van vid att vara planerad och ha full kontroll har plötsligt tappat greppet och jag känner bara att marken försvinner under fötterna. På nått sätt känner jag mig ensam. Jag känner mig utelämnad. Vet inte vad jag ska göra. Borde ta tag i saker men jag vet inte vart jag ska börja.. Vet inte ens vad jag hart ångest över. Men allt bara skiter sig och min hjärna är helt tom. Jag är rädd men jag vet inte för vad. Känns som att jag är på väg att förlora någon som betyder världen för mig här uppe. Orkar inte skriva mer är bara helt tom.

Jag vill inte förlora dig.

Vad vore jag utan dina andetag.
Dan jag älskar dig

Sarah kom hem I need you so bad.

Kniven i hjärtat

Sitter och letar lite grejer till Maries påfund :P Men så kom jag in på den där gamla serien Kniven i hjärtat som gick på svt för länge sen. Den serien var grymt bra funtar på att beställa hem den.. Bjuder på ett klipp från filmen. Sjukt bra.
 

Nej nu ska jag fixa klart det här sen blir det nog en film och sen sova. Om jag inte nördar lite först.

Lina saknar dig så sjukt mycket.. Jag älskar dig!

Darthvader

HEj hopp.

Jag är så¨där äckligt jätte sjuk och kan definitift inte prata.. Suck.. Har jätte ont i halsen och för tillfället så bor Darth Vader där. Han har väl bestömt sig för att ockupera mitt halsparti för en dag eller två. Suck. Jobbigt. Menmen nu blir det lite nörderi med Lina det är bra med att vara sjuk man behöver inte skämmas för att man nördar ;)


Emotimes

Haha hittade en bild från skolavslutningen i 1:an på gymnasiet. Står våra namn på framsidan och Misfits på baksidan bara för att vi inte tyckte så mycket om våran klass. Och ja det är skolavslutning. Man kan se det på blomman jag har i håret :P



Malinda, Malin, Corinne, Sarah,
Emilia, Sandra, Angelica

undrar vem det är som fotar jag tror att de är Jimmy. Malin Btw varför låg den här bland Ålandsbilderna? =S

Hahaha Brun och osminkade för fyra år sen :P Love it!

 

Eller ja bruna och bruna färg har vi :P

Men Nej  nu bär det av till Piteå igen. Om Jävla fittbanken vill fixa sig snart. Men vi hörs sen.
Så nu blir alla ni norrbor som saknat mig så fruktansvärt mycket lite glada i hatten för nu kommer jag :P

Slöddertälje

Hej guys.. Förlåt för kass uppdate. Men jag och Sarah har undersökt nördarnas rike genom att nörda WoW dagarna i ända. Och även om jag inte vill erkänna det så är det faktiskt rätt kul. Många roliga kvällar har det blivit. Men nu satt jag här och tittade igenom lite gamla bilder på datan eftersom jag är hemma och tänkte dela med mig utav ett par små guldkorn jag lyckats gräva fram ;)



Jag och Richard Sjöman på Kickis för väldigt länge sen. Vi som alltid röjjde överallt vad hände med det?
Saknar det grymt mycket hade så sjukt kul :P



Typ nästan två år sen, Mike jag och Sandra på Stanleys. Undra om inte det där vara våran skumpa kväll till och med ;)



Jag och Malin 15 år i Skottland :P Sweet!



Malin och jag i Romme



Ärrnst och Östens luffarbro. Jag och Malin hängde vid maren varje dag och bara pratade. Det var fina tider



Jag klippte mig och Mailn my partner in crime fotade :P



Labb i ettan tror jag. Jag och Emlia are ready to poke you ;)



Leka Malin jag och Dennis posade. Tror det var Dennis student. Sen drog jag och malin vidare till.....


Mölnbo och Kim och Dennis.



Kim försökte koppa min outfit snodde mina kor ;) Did he make it?



Hahaha Dennis samma kväll :P
Jag lurade pojkarna på pengar för att dom trodde att jag inte kunde spela poker haha



Jag och malin undersökte våra fetisher varje dag innan Tae Kwon do träningarna :P


 Malin jag Dennis och Leka Hade en sommar på åland och fick med en bild vi tog på festivalen i tidningen ni ser kanske vilken :P



Leka på åland försökte se när Fronda Soundchecka



Dennis var en poser



Jag tog fina bilder på Malin



Emilia, Corre och Jag i Romme


På väg hem från Romme i nian. Hade johan sovandes i mitt knä hela vägen hem :P

Den får avsluta för idag

Poker night

Jag och Sarah sitter hemma hos mig och driver med folk på Pokerstars Ganska roligt.

Btw Om någon därute har invites till SPotify så vill jag gärna köpa dom eller få dom ;)

Men I have to get back in the game. Sarah is kicking my ass :P

To admit the greatest fear of all..

..just might be the bravest thing a man can do.

Jag har två fobier. Den ena vet de flesta av mina vänner om. Jag är livrädd för fåglar. Jag är sjukligt rädd. Klarar inte ens av att vara i närheten utav fåglar. Små fåglar är okej men annars är det stopp. Men det var inte det jag tänkte skriva om.

Jag tänkte skriva om något som jag tror att många är rädda för allra längst in. För vi gömmer våra största rädlsor dom vi inte pratar om. Dom som man egentligen skäms lite över. Jag vet att vara rädd för det här är något de flesta är. Men det anses som svagt. Att vara rädd är en svaghet antar jag. Men utan att vara rädd hur ska man då någonsin våga?

Jag är rädd för att vara själv. Eller snarare ensam. Nu menar jag inte att vara ensam i lägenheten eller gå ut ensam. Det kan jag tycka är skönt. Det jag menar är känslan av att vara ensam. Jag är rädd för att känna mig ensam. Jag måste alltid ha människor nära mig. Inte fysiskt men psykiskt och emotionellt. Jag vill få känna mig omtyckt och behövd. Jag behöver bekräftelsen av att känna stt någon annans dag blir lite bättre om dom delar den med mig. Om det är en vän, en familjemedlem eller en pojkvän spelar ingen roll. Men jag vill veta att jag gör skillnad i någons liv.

Jag vill veta att jag betyder något för någon. Egentligen inte någon från familjen utan någon som inte är bunden till mig via blodsband utan som faktiskt vill vara med mig. Jag vill känna att jag gör en skillnad. Att inte känna sig behövd utav någon är nog min största rädsla. Att inte behövas att det inte gör någon skillnad om du är där eller inte.

När det känns som att du står och skriker  ett fullsatt rum och ingen ens lyfter blicken från plockmaten på plasttallriken i högerhanden. Utan fortsätter att prata om den senaste finanskrisen trots att det står en crazy person till blondin och skriker dem rätt i örat. Jag är helt enkelt rädd för att bli osynlig. Även om jag aldrig varit den som behöver synas mest så vill jag inte bli bortglömd.

Kort och gott när jag dör vill jag bli ihåg kommen, jag vill vara saknad. Jag vill veta att nånstans på vägen gjorde jag skillnad för någon. För om jag har gjort skillnad för någon så var inte allt förgäves. Då hade jag en mening med mitt liv. Då fanns jag och då blir jag ihåg kommen.

De ända jag vill är att jag ska slippa leva ett meningslöst liv.

Jag tror att vi alla har en uppgift att utföra. Det gäller bara att lyckas fånga möjligheten när den kommer att ta chansen.

So keep your eyes open.


Vart lite osammanhängande men i think you get the picture

Over and out

RSS 2.0