Syskonkärlek

Syskon är ett väldigt laddat ord iaf för mig. Jag evt inte riktigt hur jag annars ska beskriva det. Inte som rasism eller demokrati men Syskon är ett ord laddat med kärlek och hat en slags blandad hatkärlek där kärleken alltid tar överhanden . Kärleken jag har för mina syskon finner inga gränser. Det finns inget jag inte skulle göra för dom och det vet dom. Hoppas jag iaf.

Inget sårar mig mer än när dom mår dåligt hur gärna jag än vill släppa en hundrakilos betongklump på deras huvud och dansa jumpstyle på den from timetotime. Fick precis reda på att min äldsta lillebror blivit misshandlad i skolan. Jag blir så arg. You don't mess with my siblings! ;)

Ibland kan jag faktiskt tycka synd om de som aldrig har fått uppleva känslan av att ha syskon även om han skulle kunna strypa dom långsamt ibland så har man ngt som man inte har med andra. Även om jag bara har halvsyskon så finns vi alltid där för varandra och det är väl något jag först lärt mig uppskatta sen jag flyttade. För jag saknar våra små tjaffs och våra sena filmkvällar och långa samtal. Även om detta bara omfattar vad jag gör med min syster min lillebror klipper jag bara håret på ;)

Jag tror att kärleken till syskon är svår att beskriva för den är så villkorslös. Du förväntar dig inget tillbaka utan du är bara beredd att ge för du vill ge dom allt. Du vill att de ska ha det så mycket bättre än du. Så är det iaf för mig. Jag har ju till och med tatuerat in en låttext tillägnad mina syskon på vaden och en blomma för varje så nu får vi hoppas att det inte blir några fler ;)

Julia, min lilla syster tror jag är den som förstår mig bäst utav mina syskon kanske är det för att hon och jag umgås mest. Jag och rickard har ju nästan ingen kontalt vilket jag tycker är rätt tråkigt. Men min syster hon finns alltid där för mig och lyssnar och även om vi bråkar så älskar vi varandra villkorslöst. För det är precis det som det handlar om.

Att lära sig att älska andra människor villkorslöst och det är det ens syskon är tillför att lära än att älska för hur man än vrider och vänder på det så kommer jag alltid älska er!



Richard och jag



som sagt ibland ska de strypas ;)



Jag är duktig på att klippa ;)



Carl och johan kärleken börjar tidigt



Min älskade syster



Våra fotosessions



Kärlek i tidig ålder



Älskar dig

Syskonkärlek är allt!

over 'n out


Helgen.

Ja hur var den där helgen egentligen.. :/ Ja i fredags satt jag och sarah och kollade film, spelade kort och snackade en massa strunt precis som vanligt and I love it. Men på lördagen så var det hemvändarfest.. Var väl helt okej kan bero på att jag var nykter och alla andra jätte fulla om jag tyckte det var jobbigt men vad vet jag. :P  Jag blir lite trött när man inte kan gå fram till baren utan att två killar stoppar en för att de tycker att det är okej att taffsa på en. Stoffes förklaring på detta fenomen var glasklar. Du tycks ta fram den känslan hos killar jag kan inte förklara men du gör det. Btw tycker du att jag är snygg i skägg jag hörde att du gillar killar med skägg. Hahahaha suck ja så var den kvällen lix. Juste det glömde jag Sarah hade migrän så hon kunde inte följa med till kåren men följde mig til tunneln och när vi står där Kommer Dennis och utbrister det där ser suspekt ut det måste vi fota vi ser väldigt frågande ut och han förklarar att vi ser ut som två ryskahoror när vi står där i tunneln. Den bilden är man numer taggad på på facefuck. Iaf. Var väl mest med Kim under kvällen det var trevligt sjukt länge sen man träffade honom plus att han slutar nu :( Så vart det lite Oseriöst med stort O dansande som vanligt. Så var det efterfest på kvarters och det var väl rätt lugnt jag och kim låg och halvsov på en bänk som de lodisar vi egentligen är. Så gick vi in i sväng stoffe posade med en däckad kille Kim gick runt och bar på mig. Vad är det med mina vänner och bära mig på fyllan haha. Sen var Jesper as full så vi gick upp till mig och käkade ssen var det bedtime. Igår var Jesper här en sväng och pratade lite innan han köpte bakispizza. Ja juste glömde juj berätta om firmafesten. Som för övrigt var sjukt bra. Mat på kåren och sen lekar vi fick fyra ord att göra en sketch utav det var sjukt kul. Sen var det kareoke och tequilarace som gällde :P usch vad jag älskar tequila. Sen var det efterfest hos martin och för mig Magnus simon och per så var det efter efterfest hos Simon. Nicenice men nu blir det at plugga lite om ett par timmar ska jag magnus och Sarah till dollars och sen handla mat. Fick ju pengar idag ;) Så kommer man ju hem inom en väldigt snar framtid. och om 18 dagar ligger jag på en strand i dominkanske republiken oh yes!!!!!!!! Men först TENTA! Pluggpluggpluggpluggplugg

World of nerdcraft!

Hur du vet att du nördar för mycket.

Jag har kommit fram till lite små roliga saker som nu mera är en helt vanlig del utav mitt och Sarahs liv :P

När jag "surfar" runt på olika sidor håller jag fingrarna på w a s d för att det är dom knapparna man går med i wow

Jag börjar mer än ofta drömma om spelet >.<

Sarah berättar för mig att hon ska städa.

SA - Sandra jag måste städa
SÖ - Jaha okej
SA - Jag skule typ behöva en liten städdvärg som gjorde allt åt mig!

senare

SA - Jag behöver en Städdvärg!
Karin - Haha du har spelat för mycket wow
SA - Nej då skulle jag säga Gnome, men nu när du säger det så skulle ju det funka det med.

hahaha

Så har jag tydligen börjat skriva afk ist för brb eller kommer snart vilket jag skriver i vanliga fall hah mupp jag är

Här är mina gubbar jag spelar mest på btw..



Tiandra och minionen Barkresh



Tyckte det vart lite tråkigt

Fullt upp.

Förlåt för en helt värdelös update menjag har varit rätt stressad. Kan ju redogöra för mina närmaste två veckor

Idag:
Möte 09.00 Med gruppen för att skriva klart diverse rapporter.
Komma hem.
Skriva rapport.

Onsdag
Brainstorma Idéer
Redigera reklamannonser
17.00 Phösarmöte
19.00 Barlagsfest aka Firmafest

Torsdag
9.00 Vara på Ridklubben för att hjälpa Sarah med hennes sportreferat
därefter redigering om jag inte blir klar dagen innan.

Fredag
Ledig!
utgång?

Lördag
Städa
Tentaplugg
Kåren?

Söndag
Tentaplugg

Måndag
Lektion mellan 10.15 och 14.30
Därefter tentaplugg

Tisdag
Tentaplugg
Phösarfotografering?

Onsdag
Tentaplugg
Phösarfotografering?

Torsdag
Tentaplugg

Fredag
Redovisning
Mellan 9-15

Lördag
Tentaplugg

Söndag
Tentastress
Tentapanik
ÅNGEST! För att jag antagligen gjort annat ist för att plugga.

Då kanske ni förstår att det är svårt att hinna med. Julaj har ju varit på mig med att jag är rätt kass på det där med uppdatering men då blir det ett långt jätte tråkigt inlägg ist bättre så? ;)

Respect to the man in the ice cream van! Over and out

RSS 2.0