Samhällslektion, Lärarkandidater, Jobbintervju och Kreta

Sitter just nu på samhällslektionen. Vi går just nu snällt ut en och en och hämtar gamla arbeten som blivit rättade. (jag har inte fått gå ut ännu.) Vi ska egentligen sitta och skriva på en bokrapport. Men just nu sitter både jag och min bordsgranne Sarah och bloggar. Leka är duktig och läser sin bok. Menmen shit the same. Vi hade geografi innan med en sån där lärarkandidat. Jag hatar lärarkandidater. Kan man inte bara låsa in dom i ett litet litet rum där de kan få sitta och plågaa andra lärarkandidater? Så kan ju eleverna få resterna när de är färdigutbildade sen? Jag tycker det är väldigt skumt att så kallade lärarkandidater ska få ta hand om ett helt moment inom geografiin det känns lite b. Menmen.

I fredags ringde de från ballongflyg upp&ner, jag ska få komma på intervju jippie! =) Försöker få jobbet som segwayinstruktör. Så i sommar kanske ni stöter på mig i gallerian. =)

Jag och Dan har iaf bokat våran resa till Kreta nu. Vi åker på söndag den 4 maj. Ska bli så skönt att få komma iväg härifrån ett tag. Bara ligga på stranden och slappa lite. Nicenice.

Jag har ävcen blivit utvald till Head of deligation för Tyskland under vårat FN rollspel på skolan. Så jag har varit super ambitiös och bokat möte med Tyska ambassaden i sthlm. Kan ju faktiskt bli lite intresant. Så jag Tove och Linnea ska åka upp.

Men nu är det nog snart min tur att smyga mig ut. Kan man ju hoppas iaf.

RSS 2.0