Städdag nummer 1

Idag städar jag gärnet.. Förutom just nu då :P Gårkvällen blev väl ganska lyckad blev lite rosé och drinkar.. Men Kusin Anna fick man ju inte tag på förän jätte sent. Så var med Kusin Maria och Kusin Thim. Och massa mer. Sen så kom Dan och hämtade mig för han kunde inte sova utan mig.. Gulligt. Måste ju erkänn att jag har lite svårt för det jag med efter nästan fyra veckor då vi konstant sovit bredvid varandra får se hur de här tre åren i Pite kommer att gå. Vi har ju trots allt varit tsm i tre år. Men det löser sig alltid!

Har på mtv och skriver här medans jag springer fram och tillbaka med Disk mamma kommer ju hem ifrån öland idag efter fra veckor så det är ganska mycket att städa.. (A)

Men man ska väl sätta igång med det igen

Ha det så bra nu!

Städning och räkningar.

Grattis KusinAnna på 18års dagen.

Idag står det städdag med stora bokstäver i min almenacka. Men jag känner verkligen inte för det.. Mår illa och har ont i magen och absolut ingen lust what so ever. Menmen.. Jag har plockat undan lite grann iaf tänkte att jag skulle städa två - tre rum idag och det sista imorgon.. det känns bäst så.. Menmen..

Idag har jag skaffat mig vuxenpoäng genom att betala min första hyra på lägenheten. YES! Så nu är den definitivt min.

Men nu ska jag tröst äta och sätta på en rulle. Men vi ses snart igen. Luv ya

Hemförsäkring och depression

Hello.

Känner mig lite nere idag.. Orkar inte bråka med fjortisf***** längre.. Jag får bara skit för det iaf fast än det är hon som beter sig som en idiot och ljuger. Men man hamnar väl alltid i kläm..

Nu kommer iaf lite nya härliga tips för alla oss studenter som måste flytta hemifrån för att kunna genomföra våran utbildning och mätta våra kunskaps törstande hjärnor ;)
Hemförsäkring är alltid jätte bra att ha. Om ngt händer det kan ju vara vad som helst.. Du kanske råka glömma vattenkranen på och det blir fuktskador eller det börjar brinna osv. Eller så gör man som min kära vän jag nämner inga namn ;) Denna någon kom hem på fyllan och fick för sig att bada men glömde stänga av kranen och somnade.. -Han vattenfyllde hela lägenheten. Mindre roligt att betala för utan försäkring. Därför rekomenderar jag den här sidan som har billiga försäkringar speciellt anpassad för oss studenter. www.studentforsakringar.se Rekomenderar verkligen den.

Men nu ska jag ner på stan och prata av mig med badkars mannen ;) Ha det s bra nu allihopa och lycka till med pluggandet.! =)

Så var man här igen

Jag ligger i soffan och tänker.. Tänker på hur satans paranoid jag egentligen är. Dan's ex har börjat höra av sig mitt i natten vilket jag finner är ytterst påfrestande trots att det snart är fyra år sedan de var tsm och att han spenderat nästan tre av dom åren tsm med mig. Plus att en viss liten fjortis F**** i nyköping påstår att hon och Dan haft sex för typ två år sen vilket jag evt inte är sant men iaf det frestar på så att säga. Speciellt nu.. Nu när nedräkningen har börjat och det bara är 17 dagar, 17 dagar till man står där med hela sitt liv nerpackat i ett par lådor med gråtenn i halsen och säger adjö till den personen som betytt absolut mest för mig by far. Vet inte hur jag ska klara mig utan Dan i mitt liv. Tänk om jag inte har engar till att åka hem? Tänk om han ine får ta kompledigt för att komma till mig. Tänk om det tar slut. Hemska tanke. Älskar honom så otroligt mycket. Det är verkligen som vi hör ihop och jag evt faktiskt inte vad jag skulle göra utan honom just nu. Han är min fasta punkt i en allt för skakig tillvaro. Just nu ligger han och sover i min säng. Han är så söt när han sover.. Usch vad det kommer att kännas tomt i sängen utan honom.

Jaja. Ig¨r var jag hos far min. Han plockad ihop lite grejjer till mig som jag ska ha i mitt kök när jag flyttar =) Väldigt snällt av honom och Lena att tänka på mig :) På Tisdag ska dessutom jag och Dan. ta med oss min lillebror Carl på äventyr på äventyrsbadet. Ska bli ytterst spännande.. :P Carl var så arg på Dan i lördags när Dan ringde till mig för Carl svarade och Dan hörde inte att det var Carl så Carl gav mig telefonen och utbrast att Nu var han minsann inte kompis med Dan längre och att han aldrog mer skulle vilja leka med honom. Ett par timmar senare ringde Dan igen och bad om ursäkt till Carl som genast blev mycket gladare och insisterade på att Dan skulle ta bilen och åka 30 mil för att leka med honom nu på stört. Jag älskar min lille 3årige bror.

Ja just hejsan hoppsan sitter och funderar på en ny tatuering ska ju följa med jennie på onsdag när hon ska göra sin och be pelle titta på en design till mig med en text som ska vara formad som ett hjärt med mina syskons initialer på. kommer bli kanoners.. Men nej det börjar väl bli dags att krypa ner i sängen brevid Snygg D och se till att få lite sömn.. har en känsla av att det kommer att bli en lååång dag imorgon.

Over 'n out!

Länge sen jag skrev

Jag har haft super mycket att göra och inte riktigt haft tid. Jag har iaf tagit studenten kommit in på universitetet i Piteå och fixat en lägenhet som ni kanske förstår så har det tärt lite på mitt och dans förhålande så just nu försöker jag umgås så mycket som det bara går med honom. Dessutom har min dator precis kommit tillbaka från lagningen. Just nu är Dan i Mantorp men på väg hem förhoppningsvis så jag kan få träffa honom snart igen. Jag flyttar som sagt om 2 och en halv vecka och då kommer det bli blogga av.. Om allt som har med universitet livet att göra jag antar att ni sr fram emot nollningsveckan (det gör jag med) Utom möjligtvis den delen där de kommer tvinga oss att sringa näck ett varv runt fotbollsplanen. Tror jag gömmer mig i en buske och leker paparazzi under den aktiviteten men kameran följer med så att ni inte ska missa nånting under denna härliga vecka. Nej det börjar bli dags för lite mat.. Jag har ju inte ätit ännu men det kommer snart. Så jag puttar väl in en film i dvdn och slänger in en billys i micron. See ya later

RSS 2.0