Usch och fy.

Morgonen började inte bra. Igår så var det ju student fest någon ringde securitas så festen förflyttade sig tydligen till nedanför min balkong så man inte kunde somna förens vid tre tiden.

Observera klockan sju ringer det på dörren. Min första tanke. Vad i HELVETE vill Karin såhär tidigt på morgonen. Jag kravlar mig upp ur sänegn drar på mig mjukisarna och sliter upp dörren och fräser fram vad vill du? Då öppnar jag ögonen och ser att utanför min dörr står min ÖverPhösare Elli och bakom min dörr står Phösare Vigge kom på att jag hotat med att slå honom i skallen om han väkte mig såhär tidigt med Gastuta och allt. Men han står iaf där bakom dörren och kikar fram. Elli säger åt mig att klä på mig och vara nere på Kvarters inom två minuter. Tar på mig det som ligger i hallen och tackar gud för att jag inte orkat lägga in tvätten i garderoben ännu. Så springer jag ner för trappen och ut på gården då ska vi helt plötsligt ha morgon gympa. Där står ett helt gäng med TAPPRA nollor som släppat sig upp ur sängen. Sen så kutar vi runt stäcker på oss och hoppar och studsar tills dom tillslut meddelar att vi får gå upp till kåren och käka gratis frukost MUMS.

Iag var jag även så duktig att jag gick på körrepet. Sjukt svår låt vet inte hur vi ska klara av att sjunga den för de andra eleverna på Måndag men det löser sig nog.

Ikväll så har man varit på Kåren Det var riktiga fråga Olle från tv ni vet. Vi fick lägga frågor i en liten låda som han sedan svarade på med hjälp utav en Panel. Nu har jag bara varit hemma. Tagit det lite lugnt och pratat lite med Pappa. Saknar alla er där hemma. Men nu kommer jag ju sanrt ska bli så skönt. Längtar som bara den. För just nu vill jag faktiskt bara hem.. :/



Olle



Panelen bestående utav; Han från Boden kommer aldrig ihåg vad han heter, NakenDanne, PH Kitty och Ph Lina



Big C höll i trådarna och Där är Olle.

Nu blir det nog lite tv och telefon med Dan.. Han kommer ju imorgon! Längtar som bara den.

Imorgonkväll är jag föresten ledig då ska jag tvätta och städa, Sen ska jag upp till skolan och möta Dan. =)
På fredag är det kickoff fest och på lördag ska jag och Dan gå och se den nya Arnfilmen.
Kan inte vänta tills imorn. Om 24 timmar lyfter Dans plan. =)

NolleP

Har ju Haft en riktigt kass uppdatering så tänkte sammanfatta lite kort här vad som har hänt hittills. Lägger även upp alla bilder som tagits i det här inlägget så det blir väl ett långt inlägg nu :P

Onsdag 20/8

Första dagen var händelserik minst sagt. Började med att Phösarna tågade in i Aulan med generalen som läxade upp oss det första hon gjorde. :P Här är en bild på alla phösarna när de stod uppställda.



På kvällen var det dags för mellanstadiedisko.
Bilder ifrån kvällen:



Big C skriker på nollorna



Musik nollor



Min Outfit med en riktig mellanstadiepose:P



Kön utanför kåren



Våran Phösare Fellen



Halva Veronica, Halva Skalman, Sara, och Cicci



Röjj på scenen. Denna dag fick vi i uppdrag att varje klass skulle göra en dans
till en låt och vi avslutade våran dans med att skriva generalen på vara magar :P



Här fick tv-Danne sitt smeknamn NakenDanne

Torsdagen den 21/8 Var det grillkväll på Kvarters



Vigge grillar hamburgare



Anton dricker vin, Martin och Erik ser på och Cicci fotar



GRill och massa Phösare

Fredag 22/8 Rödafesten

Temat var att alla skulle klä sig i rött. Det var blandannat en som klädde ut sig till en baginbox :P
Kul tema iaf och dagens uppdrag var att göra en låte till Phösarna och generalen med en
speciell melodi samt att tillverka ett hjärta som var minst en meter högt.



Sara, Johanna, Erik, Magnus och Johanna



Sara, Johanna, Erik, Magnus och Johanna

Lördagen den 23/8 Piteå Havsbad, After beachparty

Först åkte vi till äventyrsbadet som ligger vid Piteå havsbad. Där efter så var det förfest hos mig mycket röj blev det då vi helt plötsligt var tre klasser i min lilla lägenhet. Käkade frukt och körde en variant på jag har adrig som heter jag har.



Karin nere vid stranden




Havsbadet



Havsbadet



AFTER BEACH!



RÖJJ




Här i Piteå är det alltid röjj på festerna

Söndag 24/8 - Filmkväll

Var ganska sliten efter allt festande så gick efter första filmen men de visade
Death at a funeral
1408
Delerious

Måndag 25/8 - Bordshockey turnering

Först var jag nere med Cicci på stan och handlade en ny dvd, strykjärn, gardiner,
och lite annat små prytel som är bra att ha.
Vi köpte även reflexvästar som vi skrev våra namn och upplevelse på.



Där är de tre borden närmast Globen Till höger Skandinavium och till vänster Kvarnvallen



Hela evenemanget sändes live på radion PiteFM



Såhär kan det gå om man glömmer nollebrickan då får man t.ex straffkeps:P



Våra Phösare Fellen Vigge Och Elli



Phösare Piff som vann förra årets turnering blev intervjuad



Låt Spelet börja



Magnus och Anton från klassen spelar



Magnus från klassen blir "Krönt" av förra årets vinnare Piff

Tisdag 26/8 - Studentfest

Förfest hos Anton i klassen. Sen tyckte jag och Sarah att det var tråkigt så
vi drog till mig och kollade på film.

See ya later

NolleP dag två.

Usch vad bakis jag var imorse. Jag som faktiskt inte drack nånting. Säkert något med luften ;)
Igår gjorde vi våran utomordentliga Dans som var as grym! Dans tävlingar hör till på mellanstadiediskon. AS grym kväll iaf härligt drag alla var på och party har hamnat i en jätte härlig klass så allt är toppen =) Kvällen slutade med att jag fick två plus för att ha visat bra upplevelseanda! =)

Imorse var det morgonmöte sen fick jg och några till från klassen sitta och vänta i en och en halv timme på våran rundtur i bibliioteket.. :/ Där efter var vi skit hungriga så vi drog till Max Jag, Cicci, Ida, Martin och Anton. Gud vad fet jag kände mig men usch vad gott =)

Ikväll är det grillfest i lokalen nedanför min balkong :P Alla nollor ska vara där tror det blir lite mångkamp och sånt blir säkert as roligt. Hoppas på en lika lyckad kväll som igår och gärna med lika många plus. ;) Flest plus vinner ;)

Nu väntar duschen och konsum.

Äntligen hemma.

Nu är man inskriven och har hämtat paserkort. Ligger i sängen med en enorm huvudvärk. Ska ta något att dricka och lägga mig och läsa lite. Man måste ju vara pigg på diskot ikväll. ;) Sen blir det ju förfest hos Phösarvigge på 79an. Han måste ha stor lägenhet om vi ska få plats25 stycken :/ Menmen det löser sig väl :P

Hörs senare ikväll när jag kommer hem. Kanske laddar upp lite bilder ifrån dagen då också :P
Pusspuss

Hemma på lunch!

Hejhopp.

en mycket intressant morgon. Hade absolut ingen lust att kliva upp ur sängen imorse menmen.. Satt i Aulan och "Rektorn" höll tal och pratade lite. Rätt som det var började dom ropa upp namn som hade "problem" med sin ansökan och intagning så de sprang ut. Sen satte det det igång med musik och Phösarna tågade in bland annat de som hade problem med sin intagning. De ställde upp sig och generalen informerade om vad som gällde. Generalen eskorterade utav adeln. Alla program har varsin öferphösare och två vanliga phösare.

Vi ropades upp och tågade iväg med våra phösare till ett klassrum där vi ropades upp och informerades om nollornas tio budord.

1. Allt under NolleP är frivilligt.
2. Nollor bär ALDRIG solglasögon
3. Inga frågor är dumma frågor.
4. Utanför hemmets trygga vrå måste du alltid bära din Nollebricka.
5. Kung på natten, kung på dagen
6. Varannan vatten.
7. Ge dricks till de som jobbar på kåren det är deras lön.
8. När det gäller mutor däremot, är uppfinningsrikedom viktigare än pengar.
9. Kåren är en mysig plats, så kom dit! Men slåss inte, kramas är så mycket mysigare.
10. Och kom ihåg Phösarna är här för din skull.

Nolle brickor är brickor där det står ens namn vart man kommer ifrån vad man går, hur gammal man är och va man tycker är det bästa som finns ja toog att känna sig älskad.

Jag sarah och leka sitter hos mig och äter korv. Snart ska vi tillbaka till skolan fotograferas och få våra passerkort. Ikväll är det förfest hos Phösarvigge och sen är det fest med temat mellan stadiedisko. Jag citerar öfer Phösare Ellie: Dans tävlingar och tryckare med absolut ingen kroppskontakt! Min andra pfösare heter Fellen. Men nu ska jag äta har fotat massa får väl se om bilderna kommer upp ikväll eller senare beror på hur länge det är fest ikväll.. Hörs iaf med min och lekas outfittar till ikväll. Så får ni något att skratta åt iaf! =)

Kycklingkebab och dagens poäng.

Jag, Sarah och Leka gjorde kycklingkebab till middag och åt hemma hos mig. Eller ja mest Leka. Hon gjorde typ allt. Sarah skar sallad och jag diskade och dukade, resten stog Leka för men det var ju hennes recept. =P

Imorgon börjar skolan och nollningen. Vat inte riktigt vad jag känner inför det.. Nervös vet jag inte om jag kan kalla det känner mig inte så pepp efter allt som hänt senaste tiden men jag tror nog att det hinner ändra sig under morgondagen. Hoppas jag på iaf.

Men nu tror jag nog att jag ska krypa ner i sängen och förtsätta läsa min bok. Har bara lite drygt 100 sidor kvar så den lär ju vara utläst imorgon så då uppdaterar jag er med både det som hänt under dagen och med vad jag tyckte om boken.
Ska nog ringa älskling snart också.. Tänkte snart lägga upp lite bilder på oss fyra tjejer som jag mest pratar om här i bloggen så ni kan få ansikten till namnen.

Dagens poäng!

Vuxenpoängen
går till Leka som skrev en inköpslista för att handla 4 eller om det var fem saker på konsum idag.
Bebispoängen går även den till Leka som envisades med att kryddmåttet var ett teskedsmått trots mina och SArahs protester.
Bästagärningspoängen går till Dan för att han förgyllde min morgon med telefonsamtal och gulliga sms. Älskar dig!

Har valt att den sista kategorin ska vara om någon som förgyllt min dag ist för bästa kompispoäng vilket i och för sig är ungifär samma sak.

Dagenskommentar:
Vi står och pratr om hur sjukt det är att vi ska börja på högskolan nu. Och Sarah fäller en slåenda kommentar som tagen ur hipphipp hora.

Sarah: Asså fatta vi är typ vuxna nu!

*totaltystnad*

Här kommer lite bilder på oss från igår iaf, vi ser ganska slitna ut men det spö regnade hela tiden vi var på stan och det är svårt att se snygg ut på kort då ;)



Karin, min granne även hon bor på 87b det är där det händer. ;)



Sarah, vinnare utav dagens kommentar



Leka, som fick både dagens vuxenpoäng och dagens bebispoäng



Jag, vi har precis ätit klart på Bigboy och ska bege oss till kioskpiraten och ica för att möta Daniella.

Men nej nu hägrar sängen hörs ikväll eller imorgon. Pusspuss

Tävling!



Vad står det egentligen på skylten?
Är det ett annat språk eller bara vanlig hederlig norrländska?
Ja, skriv era svar i kommentatorsfältet!

Piss å löv


Bilder på lägenheten



Min fina hall.



Skor



Garderob



Kök. gissa vilken fägr mitt kök går i? ;)



Matplats



Dan kommer snart! Vykort från mamma! <3



Badrum



Mer badrum



Min säng



Modo i mitt hjärta



Speglar, tv och tröjan med theheartofhockey!



Balkongdörr, skrivbord, stereo m.m




"soffa" fotölj och bord



Balkongen

Nu ska vi gå och handla sen är det dags för utdelningen av dagens poäng och en liten tävling ;)


Hejsanhoppsan

Vaknade på rätt sida idag och känner mig faktiskt ganska glad =)
Älsklings Dan ringde bara för att få prata lite. (gulligt) Så det förgyllde min morgon.. =) Nu är det ju faktiskt bara nio dagar kvar tills han kommer upp. Längtar! Dessutom börjar Nollningen imorgon det kommer bli jätte spännande. Hoppas det händer något roligt. Kameran följer med så att allt dokumenteras. Vet att jag varit dålig på att lägga upp bilder i bloggen men det kommer. Nu ska jag äta frukost, ägg, rostat bröd, juice, fil med havregryn, russin och jordgubbsylt! Mums! =)

Sen ska jag städa lite och fota lägenheten så jag kan lägga upp bilde på det i bloggen.

TheHeartOfHockey
Sandra

Försäkringskassan och vuxenpoäng...

Sov knappt inatt.. Låg och läse och pratade i telefonen med Dan.. Saknar honom mer och mer för varje dag går.. =( Känns som att jag borde vara hemma nu. Varken syster eller jag mår bra just nu.. Ha egentligen ingen lust alls med NolleP just nu.. Helt opepp. =/

Idag traskade Jag, Leka, Sarah och Karin upp till skolan. Karin skulle lämna några papper.. Sen knallade vi ner till försäkringskassan för att ansöka om bostadsbidrag vilket kommer att ligga på cirka 700 kronor i månaden.. Det kommer att bli sjukt skönt med lite extra pengar.. Sen vart det en tripp till bigboy för mat.. Jätte goda hamburgare faktiskt.! Dom kan i Norrland också ;) Tänkte lägga upp lite bilder här snart på hur det ser ut i lägenhetn och sådär, men har ingen större lust idag faktiskt.. Känner mig bara jätte deppig.

Juste, jag och Sarah begav oss till Leka för lite film tittande också.. Mycket trevligt.. Our Fathers såg vi. Lite väl lång kanske men faktiskt sevärd. Handlar om skandalen i den katolska kyrkan den om prästerna som våldtog små barn. Det hände ju för inte så länge sen så den var faktiskt intresant. Men nu ska jag nog ställa mig och göra lite chokladpudding och krypa ner i min säng med en bra bok (En eskortflickas Äventyr och öden) Den är faktiskt mycket bättre än jag trodde kan knappt lägga den ifrån mig.. Men först ska jag ringa till Dan, som jag saknar något oerhört just nu.. Älskar dig, Du är mitt allt.

See you later suckers

Uppdatering..

Jag ska börja med ngt nytt i bloggen.

Dagens vuxenpoäng, dagens Babeispoäng, och dagens Kompispoäng

Vuxenpoängen går till oss alla tre som faktiskt gick till försäkringskassan i spöregn för att fixa bidrag. Leka får en stjärna i kanten för att hon undrade om hon glömt stänga av kaffekokaren.

Bebispoängen går till mig som skrek för att jag var tvungen att gå i en vattenpöl det var dessutom ett riktigt fjortis skrik. *pinsamt*. Jag hade ju bara kunnat gå runt. (dunkar huvudet i tangentbordet).

Kompispoängen går till Leka som igår kom över bara för att se till att jag åt något nu när jag är deppig. Love you honey.

Ingen rolig dag..

Har fått lite tråkiga besked idag.. Min mormor gick bort i natt så mår inte så bra just nu.. Har väl ingen lust att skriva överhuvudtaget egentligen.. Något bra är iaf att Dan bokat sina bilijetter så om två veckor så träffas vi igen.. Längtar..
Har inte mått direkt bra på flera dagar nu.. Är väl som sagt hemlängtan..

Idag såg vi hur phösarna höll på att förbereda inför nollningen på onsdag.. Hoppas det blir roliga dagar..

Dags att ställa sig och laga lite mat har ingen lust egentligen, men äta måste man.

Mormor, du är saknad och älskad. Kommer alltid minnas dig! <3

Ångest

Var hos Karin igår och åt.. Jättegott blev det iaf. Både jag och leka var trötta och lite halvdeppiga. Antar att hemlängtan och ångesten börjar komma krypandes. De hjälper ju inte heller att ögonen tycks ha etsat fast sista gången jag och Dan sov tsm.. Jag ser bara hur han ligger brevid mig och sover och att han inte kommer göra det inatt eller nästa natt eller nästa..

Menmen.. Idag har jag fått vuxenpoäng.. för damdadadada jag har torkat ur kylen! =) juicen läckte :P Till frukost åt jag filmjölk, havregryn, russin och Jordgubbssylt. Mums.

Får väl se vad som händer ikväll då.. Jag Sarah och Leka hittar säkert på ngt roligt.. Känner mig lite ensam jjust nu.. Men det löser sig.. Saknar lina och jenny.. Men framför allt saknar jag Dan..  :( Mår jätte dåligt över det här.. Hoppas du förstår det.

Norr om polcirkeln..

Känns faktiskt lite som att man bor där.. Norr om polcirkeln alltså.. Det är så himla kallt på nätterna. :/

Vart iaf en mysig kväll med Sarah och Leka.. Melodifestivalspelet, Fokus, kort och vin.. Mysmys.. Och ja man kan ha kul utan sprit.. Tror jag iaf ;) Leka gick hem tidigt.. typ vid tolv eller ngt liknande.. (här i Norrland kollar man inte på klockan, mañana, mañana.) Så då kollade jag och Sarah på Shan Atci det var ju skoj ;).

Karin och Daniella var förbi med två pojkar också vad är det med såna där wayfarers eller vad det heter (BÅDA! killarna hade såna). Dom där extremt fula glasögonen som min moster hade på slutet av 80-talet/början på 90. (förlåt moster, jag är säker på att det var jätte snyggt då). Men seriöst.. Jag menar vad tänker folk med? Först de där gladiatorsandalerna och nu de där förbaskat fula glasögonen?? Här står jag med hakan i backen och förundras av hur lätt folk slits med i modet och helt plötsligt går runt väldigt underliga (läs fula) Kläder och assescoarer. Återigen har jag slagits med häpnad över hur lättpåverkad befolkningen är. Menmen jag ska väl inte säga för mycket snart springer nog jag också runt i Jesussandaler och såna där oerhört fula glasögon. (moster får jag låna dina?)

Nej, imorn blir det till att packa upp sista resväskan och städa lite.. Sen kommer SArah och så ska vi ta en sväng på stan vi brudar från fjollträsk.. Sen vart vi bjudna på middag hos karin.. Så får väl se vad som mer händer under dagen.. Säkert ngt skoj!

Kärlek och respekt! / Sandra.

Men Sanna du måste säga hejdå! / Carl

Hejdå Carl Pusspuss.

Pusspuss

Ännu en dag i Norrland

Sådär.. Nu har man ätit och packat upp lite. Karin och Daniella var här en sväng igen Karin min fantastiskt talangfulla granne hjälpte mig att fixa så att studiebidraget kommer till den 25. Så nu var det klart! ;)

Längtar efter mina vänner. Det är nog det värsta med at plugga så här långt hemifrån.. Menmen.. Jag kommer ju hem snart igen om tre år nu räknas som snart.. :/

Har pratat lite med Dan idag också om när han ska resa upp han kommer upp senast den 29 ska bli jätte skönt..

Saknar alla där nere! Speciellt Lina och Jenny. <3

Men nu ska jag ringa och be Sarah och Leka att Jalla sig lite på äkta Södertälje slang :P Får ju inte tappa dialekten här uppe då riskerar man ju att låte efterbliven när man kommer hem ;)

All min kärlek till dig vännen

Piteå

Nu är man uppe i Piteå och nu ska det väl börjas blogga på allvar. Kom upp igår kväll. Det värsta var att säga hejdå till Dan.. Saknar honom något fruktansvärt redan. Men nu är nästan allt klart i lägenheten matär inhandlad och allt är uppackat utom en resväska med lite jackor och liknande.. Men det kommer.

Karin min granne och Danniella var precis här satt på min underbara balkong i kvällssolen.. Det är tydligen fest och utgång ikväll.. Får väl se om man hakar på.. Kan ju bli spännande.. Annars blir det lite vin och sällskapsspel hos Sarah med henne och Leka.. Får se vad som händer under kvällen ngt mys ska det nog bli iaf.. Kommer att bli svårt att somna ensam inatt.

Nej nu blir det middag Kyckling och Potatissallad kanske lite grönsaker också :P

Ha de toppen.


(Ska lägga ut bilder på lägenheten när allt är klart =))


Bostadsnoja

Pratade med Karin om hon hade kommit in på skolan i piteå. Det hade hon! Det som var ännu bättre var att hon bor i samma hus som mig och samma våning som mig vadå granne party :P

Ikväll ska jag och Lina gå ut för en riktig fylla.. Känner verkligen att jag behöver en efter ikväll och de senaste dagarna. Menmen.., Det ska bli fett skönt.. Behöver få tänka på lite annat ett tag :P Nej men det blir väl lite prat och ett par öl.

Länge sen jag träfade lina dessutom ska bara bli trevligt att gå ut en stund och nu slutar hon ju faktiskt jobbet så nu börjar jag få brottom

På tisdag ska jag träffa min älsklingsbror också han vart lite chokad när han hörde om flytten. Men nu ska vi iaf ses.. har inte träffat honom sen jag tog studenten..

Det är inte lätt när känslorna börjar svalna och fattar eld igen som en annan bergochdalbana.

Allmylove

RSS 2.0